Unga föräldrar- modesak?

Alltså jag har gått runt och tänkt på det här med alla som får barn när de är barn själva?
Jag förstår dem som får barn och som verkligen vet vad detta innebär, vilket ansvar och att barnet alltid går i första hand.

Men sen har jag förstått att det verkar nästan lite inne som en modesak att ha barn och inte ha ett förhållande med pappan (för det mesta, ibland mamman).
Och det är klart jag förstår ju att man kanske inte alltid riktigt kommer överens med pappan och sådär, men det värsta är ju att många tjejer låter det gå ut över barnen.

Papporna får kämpa i domstol och allt sånt för att få träffa barnen, som de inte gjort något ont men de kanske varit otrogna mot mamman eller helt enkelt inte velat ha ett förhållande med henne! Ska det vara så att om man inte kommer överens att man ska hålla på och göra det så dåligt?

Det känns även nästan som att när jag blir redo för barn vilket är om kanske något år (är 20 nu) att det inte kommer finnas en enda tjej som inte har barn. Så det står nästan plastpappa i min panna redan nu.

Ne alla ni som ser det här som "modesak" eller "innesak", Skärpning.
Ni andra som verkligen vad som ska göras, fortsätt och det är starkt med alla ensamstående men låt även den andra föräldern komma in i bilden så mycket det går.!

Kommentarer
Postat av: Excellence

Jag läste ditt inlägg. Bra skrivet!!

Jag har haft killar efter mig som har velat ha barn med mig. Men nej, jag är inte redo för att bli gravid. Det är ett mycket stort kliv in i vuxenlivet. Visst jag är vuxen nu också men du fattar vad jag menar?





Om man är verkligen redo och ha ett bra förhållande,jobb som ger pengar, och allt det där man ska ha, för att kunna ge det framtida barnet/barnen en bra/trygg uppväxt.

2009-05-27 @ 20:24:30
URL: http://metrobloggen.se/excellence

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0